I’m Coming Out.

I’m coming out
I want the world to know
I got to let it show

There’s a new me coming out
And I just had to live
And I wanna give
I’m completely positive
I think this time around
I am gonna do it
Like you never do it
Like you never knew it
Ooh, I’ll make it through

The time has come for me
To break out of the shell
I have to shout
That I’m coming out

I’m Coming Out – Diana Ross (Ost.Maid in Manhattan)

Udah dari kapan tau bikin ini blog, tapi baru sekarang ‘menghidupkannya’.

Kenapa sih bikin blog lagi?

Selain kepengen coba ngeblog di WordPress (and it makes me excited) terus ceritanya ini blog akan lebih banyak curahan yang lebih personal, bukan cuma fiksional atau imajiner kayak blog saya sebelumnya. Selama ini banyak yang nyangkain saya galau mulu kalo nggak di Twitter ya di Tumblr. Padahal nggak melulu curhatan saya kok itu. =p

Jadi, postingan di sini nantinya akan lebih ke share pengalaman sayaataupun pendapat saya terhadap sesuatu. #halah #dijelasin šŸ˜€

Semoga sih bisa konsisten lagi nulis di sini maupun di blog yang sebelumnya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s